Kerkhoven Automatisering helpt u om het beste uit uw organisatie te halen.

Wij zijn een breed inzetbaar team van ICT-specialisten op het gebied ICT-infrastructuur, telefonie, contact centers en ICT consultancy. Wij ondersteunen u graag bij het kiezen van de juiste technologie, bij de implementatie en bij het beheer ervan. Voor u geen gedoe meer met al die ICT-leveranciers, wij worden uw enige aanspreekpunt voor alle technologie kwesties.

Het team van Kerkhoven Automatisering bewijst keer op keer de juiste partner te zijn voor uw automatisering. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. Wij leveren dan ook hoogwaardige oplossingen tegen schappelijke tarieven. Onze experts zorgen er zo voor dat ICT kansen oplevert in plaats van lasten.

Bent u geïnteresseerd hoe de specialisten van Kerkhoven Automatisering u van dienst kunnen zijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Diensten

Telefonie

Wij helpen graag bij de juiste keuze, correcte implementatie en zorgeloze overstap op VoIP-telefonie. Bovendien weten wij exact hoe u er nóg meer voordeel uit kunt halen.

Lees meer

ICT-Omgeving

Wij zorgen dat uw organisatie altijd over de juiste ICT-infrastructuur beschikt. Zo kunnen wij uw servers, netwerken en werkplekken inrichten en onderhouden. Of we nemen het volledige beheer daarvan op ons.

Lees meer

Contact centers

Wij bieden een geïntegreerd contact center dat extreem gebruiksvriendelijk is en toch veel kanalen samenvoegt in één systeem. Nooit was het eenvoudiger om uw klanten te helpen bij hun vragen.

Lees meer

Consultancy

Wij begeleiden u bij de aanschaf van nieuwe IT-systemen of bij optimalisatie van de huidige. Als sparring partner streven wij naar hetzelfde doel als u.

Lees meer

Deze bedrijven gingen u al voor