VoIP voor maximale beschikbaarheid

Binnen uw organisatie is veel behoefte aan beschikbaarheid. Medewerkers willen onderling bereikbaar zijn, zowel op kantoor als onderweg. Ook uw klanten, leveranciers en zakelijke partners moeten hen gemakkelijk telefonisch kunnen benaderen.

Voice over IP (VoIP) is tegenwoordig een betrouwbare en schaalbare manier van bedrijfstelefonie. Bij VoIP verlopen interne telefoongesprekken via het lokale computernetwerk en externe gesprekken gaan via internet. Dit bespaart veel kosten en maakt telefonie veel flexibeler dan voorheen. De mogelijkheden zijn talrijk. Het moet dus gek lopen als er voor uw organisatie geen gepaste oplossing is.

Nog meer voordeel met convergence

De specialisten van Kerkhoven Automatisering helpen graag bij de juiste keuze, correcte implementatie en zorgeloze overstap op VoIP-telefonie. Bovendien weten zij exact hoe u er nog meer voordeel uit kunt halen.

Het digitale karakter van VoIP opent namelijk vele mogelijkheden om telefonie, dataverkeer en bedrijfstoepassingen slim te koppelen (convergence). Een voorbeeld is de integratie van telefonie met programma’s voor e-mail, CRM en ERP. Hierdoor is het ook uitermate geschikt voor flexwerkers en thuiswerkers.

Bent u geïnteresseerd hoe uw medewerkers beter en slimmer bereikbaar zijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Diensten

Telefonie

Wij helpen graag bij de juiste keuze, correcte implementatie en zorgeloze overstap op VoIP-telefonie. Bovendien weten wij exact hoe u er nóg meer voordeel uit kunt halen.

Lees meer

ICT-Omgeving

Wij zorgen dat uw organisatie altijd over de juiste ICT-infrastructuur beschikt. Zo kunnen wij uw servers, netwerken en werkplekken inrichten en onderhouden. Of we nemen het volledige beheer daarvan op ons.

Lees meer

Contact centers

Wij bieden een geïntegreerd contact center dat extreem gebruiksvriendelijk is en toch veel kanalen samenvoegt in één systeem. Nooit was het eenvoudiger om uw klanten te helpen bij hun vragen.

Lees meer

Consultancy

Wij begeleiden u bij de aanschaf van nieuwe IT-systemen of bij optimalisatie van de huidige. Als sparring partner streven wij naar hetzelfde doel als u.

Lees meer

Deze bedrijven gingen u al voor