Automatisering: van last tot kans

Hoeveel uur besteedt u wekelijks aan het op orde houden van de ICT-infrastructuur? Grote kans dat u het precieze antwoord schuldig moet blijven. De diversiteit van de systemen, de vele leveranciers en de verschillende onderhouds- en updatevensters leggen vaak ongemerkt een grote druk op uw organisatie. Kostbare tijd die de organisatie beter kan besteden aan de primaire processen die het verschil maken tussen marktleider en marktvolger.

Kerkhoven Automatisering neemt veel zorg uit handen, zodat u weer verder kunt met de hoofdzaken. Voor u geen gedoe meer met al die ICT-leveranciers, wij worden uw enige aanspreekpunt voor alle technologiekwesties. Onze experts zorgen dat uw organisatie altijd over de juiste ICT-infrastructuur beschikt. Zo kunnen wij uw servers, netwerken en werkplekken inrichten en onderhouden. Of we nemen het volledige beheer daarvan op ons.

Werken vanuit de cloud

In overleg maken we uw bedrijfsapplicaties of volledige werkplekken beschikbaar vanuit de cloud. Virtuele bureaubladen zijn namelijk vaak goedkoper, veiliger, schaalbaarder en beter te beheren dan fysieke werkomgevingen. Bovendien zijn ze eenvoudig te benaderen door flexwerkers en thuiswerkers.

Onze experts kunnen u ook adviseren bij een overstap naar Google Apps for Business. Inmiddels maken honderdduizenden kleine en grote organisaties gebruik van dit slimme cloudportfolio van kantoortoepassingen.

Bent u geïnteresseerd hoe uw organisatie optimaal profiteert van een slim ingerichte, onderhouden en beheerde ICT-omgeving? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Diensten

Telefonie

Wij helpen graag bij de juiste keuze, correcte implementatie en zorgeloze overstap op VoIP-telefonie. Bovendien weten wij exact hoe u er nóg meer voordeel uit kunt halen.

Lees meer

ICT-Omgeving

Wij zorgen dat uw organisatie altijd over de juiste ICT-infrastructuur beschikt. Zo kunnen wij uw servers, netwerken en werkplekken inrichten en onderhouden. Of we nemen het volledige beheer daarvan op ons.

Lees meer

Contact centers

Wij bieden een geïntegreerd contact center dat extreem gebruiksvriendelijk is en toch veel kanalen samenvoegt in één systeem. Nooit was het eenvoudiger om uw klanten te helpen bij hun vragen.

Lees meer

Consultancy

Wij begeleiden u bij de aanschaf van nieuwe IT-systemen of bij optimalisatie van de huidige. Als sparring partner streven wij naar hetzelfde doel als u.

Lees meer

Deze bedrijven gingen u al voor